BVBA
Calu Construct

Moorselestraat 77b
8930 MENEN

Mail: info@caluconstruct.be
Tel: 056/51.98.13  
Gsm: 0494/25.76.84
Caluconstruct
Bezoek onze toonzaal op afspraak

 
   
 
Erkend constructeur van:
Fiscale voordelen

Om energiebesparende oplossingen aan te moedigen wanneer u bouwt of verbouwt, krijg u een aanzienlijk belastingsvoordeel van de overheid. Het vervangen van uw oude ramen door ramen met een hoge isolatiewaarde komt hiervoor ook in aanmerking.

Elke belastingplichtige kan aanspraak maken op een belastingvermindering als hij nieuwe ramen plaatst. Zowel eigenaar, bezitter, erfpachter, opstalhouder, vruchtgebruiker of huurders komen in aanmerking. Bedrijven komen niet in aanmerking.

Op de factuur die u van ons krijgt, staan een aantal vermeldingen die u het bewijs leveren dat onze ramen voldoen aan de nodige voorwaarden. Een kopie van deze factuur voegt u bij uw belastingaangifte. De rest komt vanzelf in orde. Er zijn hieraan wel een aantal voorwaarden verbonden:

  • De werken moeten uitgevoerd worden door een geregistreerd aannemer
  • De woning moet gelegen zijn in het Vlaams Gewest
  • Facturatie op de naam van de aanvrager van het fiscaal voordeel
  • Betaling binnen het inkomstenjaar (van de personenbelasting)
  • etc,...

 

Omdat wetgeving leeft en het niet mogelijk is om alle relevante wetgeving binnen het domein op vandaag te ontsluiten, vinden wij het raadzaam om de wetteksten niet op onze website te publiceren, maar begeleiden we jullie hieronder naar de meest recente informatie via onderstaande links:

Energiesparen.be

Federale overheid FINANCIEN

Economie.fgov

 

Ga naar Disclaimer

Cookies en Privacy
© All rights reserved - 2006 - Caluconstruct
Webdesign
Ga naar Topdot